компании > класации


Цветелина Николова с престижна номинация

Управителката на Белведере Груп България е сред финалистите в конкурса на Фондация „Еврика“ в категория „Млад мениджър за 2012 г.”.

Катаржина Естейт е една от най-награждаваните български изби на международната винена сцена.

Цветелина Николова,  управител на Белведере Груп България, е сред финалистите в конкурса на Фондация „Еврика“ в категория „Млад мениджър за 2012 г.”

Награждаване на лауреатите на фондацията за постижения в науката, за най-добър млад мениджър, изобретател и фермер, ще се проведе днес, 18 януари,  в Националния политехнически музей.

Носители на приза

Носители на приза са били Иван Тотев Радев – изпълнителен директор на „Юнионбанк” АД; Саша Константинова Безуханова – управител на „Hewlett-Packard– България” ; Петър Цветанов Дудоленски – управител на „РЕСБ” ООД; Теодор Милев – управляващ директор на „Майкрософт България” ООД; Павел Димитров Езекиев – ръководител на представителството на Deutsche Bank в България; Мила Иванова Златкова – управител на „Милдекс” ООД.

За Цветелина Николова

Цветелина Николова е изпълнителен директор на винарска изба Катаржина Естейт”, включваща фирмите „ Полтурист”, „ Катаржина Винеярдс”, Полинвест”, „ Белица Винеярдс”, Аполония Винеярдс”, „ Полония” , „Уайн България”. Тя е и управител на фирмите, обединяващи холдинга за производство и дистрибуция на алкохоли Белведере Груп България - Домейн Менада”, „Менада Винеярдс”, „ Домейн Сакар”, „ Сакар Винеярдс”, търговските дружества „ Винимпекс” и  Белведере Дистрибуция”.

Цветелина Николова работи в Белведере България от 2003 година. В началото е търговски представител, след това става търговски и маркетинг директор.  Има бакалавърска степен по „Политология на френски език” и магистър по Международни икономически отношения в Университета за национално и световно стопанство.

За Катаржина Естейт

Катаржина Естейт е една от най-награждаваните български изби на международната винена сцена. За 2012 година е представила България с изключителните си вина на най-престижните винени конкурси като Vinalies International Paris, Chardonnay  du Monde France, China Wine& Spirit  Awards. Избата е носител на най-високи отличия.


 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер