за ценители > винен бизнес


Катаржина Естейт пуска ракия Мезек

Цветелина Николова, изпълнителен директор на Катаржина Естейт пред  exporter.bg за новата ракия, която ще бъде пусната на пазара до два месеца

Виното Мезек като съотношение качество-цена е едно от най-добрите на пазара и съм сигурна, че хората ще приемат добре и ракията Мезек, защото е с много добро качество, казва Цветелина Николова

“Работим по няколко нови проекта за нови брандове в различни ценови категории, както и върху бранд за нова ракия на Катаржина Естейт”, каза в интервю за exporter.bg Цветелина Николова, изпълнителен директор на избата.

Ракията ще се казва Мезек и ще бъде пусната на пазара до два месеца. Тя ще е с около 10 лева базова цена. От избата вече са готови с визията и маркетирането.

А защо ракия под марката Мезек? “Мезек e много добре позициониран бранд, много харесван от хората. Виното Мезек като съотношение качество-цена е едно от най-добрите на пазара и съм сигурна, че хората ще приемат добре и ракията Мезек, защото е с много добро качество.

Направиха я братята близнаци Свилен и Иван Кисьови. Те са много доволни от това, което са постигнали като качество, а това е гаранция, че и клиентите ще я харесат”, коментира Цветелина Николова.

(Цялото интервю на Димитър Дженев с Цветелина Николова за exporter.bg четете утре)


Снимка: Юлиян Донов


 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер