Банер

изби > класации


Конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “Златната изба” на финалната права

Гласувай в exporter.bg за твоята любима българска и любима чуждестранна изба

На церемонията по връчването на наградата “Златната изба” ще бъдат поканени 100 от участвалите в гласуването по Интернет, определени със жребий. Жребий ще определи кои от тях ще спечелят специални награди.


Конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “Златната изба” влезе на финалната права. Вече четвърти месец читателите на exporter.bg гласуват в платформата на сайта за любима българска и любима чуждестранна винарска изба.

Очаровани сме от огромния брой почитатели на виното в България, гласували досега в сайта.

Те подкрепиха и продължават всеки ден със своите гласове да подкрепят нашата идея - за първи път да бъдат наградени най-добрите изби – български и чуждестранни.

Както вече обявихме, за първи път в България, това ще стане с гласовете на читателите на exporter.bg. Вие, уважаеми читатели на сайта и ценители на хубавото вино, ще бъдете журито, което ще определи носителите на наградата “Златната изба”.

Тези изби са новото лице на българското вино. До тях са избите - модерното лице на Стария и Новия свят.

Връчването на Голямата награда “Златната изба” ще се състои през ноември на изискано винено парти.

На церемонията ще бъдат поканени 100 от участвалите в гласуването по Интернет, определени със жребий. Очакват Ви специални награди - отбрани селекции вина, електроуреди на водещата марка „Дипломат“, уикенди за двама в бутиковия хотел 3 Mountains в Банско и пътуване до елитна изба в региона на Балканите.

На тези, които още не са дали своя глас, искаме да кажем: Гласувайте в exporter.bg. за любима българска и любима чуждестанна изба. Имате на разположение още две седмици. Не пропускайте своя шанс да спечелите! 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер