бизнес > лица от бизнеса


Излезе от печат втория Алманах на успешните бизнес казуси в България

Луксозното издание е финал на втория сезон на проекта на сп. Твоят БИЗНЕС „Мениджърите споделят“, който стартира в началото на 2014 г.

В края на февруари 2016 г. медията стартира трети сезон на успешния си проект „Мениджърите споделят“.


В изключително артистичната и елегантна атмосфера на шорума на премиум бранда КАРЕ на бляскаво светско парти бе представено второто издание на уникалния по своето съдържание „Алманах на успешните казуси в българския бизнес“ 2016.

Луксозното издание е финал на втория сезон на проекта на сп. Твоят БИЗНЕС „Мениджърите споделят“, който стартира в началото на 2014 г.

Почти 200 гости - топ мениджъри и собственици на компании, които са участници в проекта, както и още много други приятели, партньори на медията и журналисти бяха бяха първите, които разлистиха уникалното издание и гледаха краткия документален филм с блиц послания на мениджърите.

Сред тях са Тодор Бургуджиев – Екопак, Елена Дречева – Коника Минолта, Иван Колев – Колев&Колев, Севдалина Василева – Алфа банк България, Ивайло Тиманов – Каолин, д-р Елиза Георгиева – болница Св. Панталеймон, Калин Класанов – Roobar, Стоян Стоянов – Ойрошпед, Христофор Христов – Солид 55, Христо Рогачев – Атароклима, Петър Ванчев – Store.bg, Ивайло Антонов – Беса валей, Катя Димитрова – ИнтерИмидж, Росен Караиванов – Тим Вижън, Георги Павлов – Адрес недвижими имоти и др.

„Изключително съм горда, че за втора година успяхме да реализираме този проект, в който представяме изключително успешни и мотивиращи личности. Това са нашите своеобразни „Оскари“ за главна действаща роля в бизнеса. Героиге в книгата не са задължително под светлините на камерите всеки ден, но уменията им да ръководят и развиват успешно компаниите си, говори повече от красноречиво за тях. Те са личности, които издигат реалната българска икономика и поставят България на достойно място в световната бизнес карта“, споделя главният редактор и издател на сп. Твоят БИЗНЕС Ина Георгиева.

Участниците в проекта

През цялата 2015 г. в пет изключително емоционални и зареждащи срещи, екипът на списанието разговаря и засне 40 мениджъри, които споделиха своите бизнес съвети и представиха по един успешно решен  казус от живота на фирмата, която ръководят. Именно тези истории, разказани от първо лице от самите мениджъри, са включени в книгата.

Алманахът не е класация на компаниите, а представя личности които са двигатели на развитието и примери за успешни мениджъри. И във второто издание са включени мениджъри от различни поколения и от различни бизнеси.

За втора година проектът се реализира с изключителната подкрепата на Chivas Regal, Vivacom, КАРЕ София, а срещите се проведоха в столичното премиум кафене SOHO.

Специален партньор на събитието бе и Lexus България, които избраха гостите на медията да бъдат първите в България, които видяха премиерния модел на марката - луксозния кросоувър Lexus RX. На всички тях бе предоставена изключителна възможност за индивидуален тест на модела.

В края на февруари 2016 г. медията стартира трети сезон на успешния си проект „Мениджърите споделят“.

Алманахът се разпространява в търговската мрежа.

На снимката горе: Екипът на Твоят бизнес

 

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер