финанси > банки


Общинска банка чества 20-годишен юбилей със специални празнични предложения

Новите услуги и продукти ще зарадват клиентите с по-ниски лихви, по-голям размер на отпусканите суми и с изключително гъвкави условия.

Всички преференции по юбилейните продукти ще бъдат валидни до 31.12.2016 година.

Тази година Общинска банка чества своя 20-годишен юбилей и за да отбележи празника е подготвила специални предложения като подарък за своите клиенти и партньори. Новите услуги и продукти ще зарадват клиентите с по-ниски лихви, по-голям размер на отпусканите суми и с изключително гъвкави условия.

Потребителският кредит „Точно за теб” е едно от празничните предложения. Юбилейният продукт е с двукратно увеличен размер на отпусканата сума:  от 10 000 на 20 000 лева. Срокът на кредита и 7 години и е с много по-изгодни лихвени условия. Числото 20 е  печелившо дори и в отстъпката по лихвата - ако кредитът се издължи до 20 месеца – кредитоползвателите ще имат 20% отстъпка от  годишния лихвен процент по кредита.

Друго празнично предложение е юбилейният жилищен кредит „Твоят свят“. Той е с нови условия за кредитиране и със запазени бонуси като безплатна застраховка “Живот”. Продуктът е с атрактивни преференции за клиентите, като фокусът е върху възможността да се моделира спрямо реалните нужди и възможности на кредитоискателите.

Подаръкът от банката за пенсионерите, притежатели на електронна дебитна карта с овърдрафтът по разплащателната сметка, е намаленият годишен лихвен процент.

Револвираща кредитна карта MasterCard на банката също има атрактивни празнични условия - освен с намалени лихвени проценти, тя е и без такса за обслужване като бонус за всички клиенти. Без такси за обслужване са и основната стандартна и златна карта за срок от 20 месеца.

Всички преференции по юбилейните продукти ще бъдат валидни до 31.12.2016 година.

„За своята 20-годишна история Общинска банка се е развивала заедно и благодарение на своите клиенти и партньори. Затова сега, за да отбележим празника, ние им предлагаме нашата юбилейна програма, която е по мярка и може да се прекрои по нуждите на всеки клиент“, коментира Иванка Попова, заместник – председател на УС на Общинска банка. 

От Общинска банка планират още модерни и иновативни финансови решения, продукти и изненади за своите клиенти. Финансовата институция ще продължи да съчетава традицията и модерността и да бъде стабилен и надежден партньор.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер