бизнес > лица от бизнеса


Lesaffre България с нов управител

Венета Писарска е новият управител за България и член на регионалния борд на директорите на водещия френски производител на мая и подобрители за хляб Lesaffre

Тя работи за Lesaffre International (Франция) от 2002 година. В компанията натрупва опит в лансирането на нови продукти, интегрирането на екипи и преструктурирането на дейности.

Венета Писарска е новият управител за България и член на регионалния борд на директорите на водещия френски производител на мая и подобрители за хляб Lesaffre.

Писарска работи за Lesaffre International (Франция) от 2002 година. През годините в компанията натрупва опит в лансирането на нови продукти, интегрирането на екипи и преструктурирането на дейности.

Завършила е специалност "Счетовоство и контрол" в УНСС, както и бизнес колежа EDHEC във Франция. Притежава лиценз от Министерството на транспорта и комуникациите на Белгия за управление на международен транспорт. Има опит в дейности като импорт-експорт, подпомагане на чуждестранни инвеститори и международен транспорт.

Член е на CCI France и Националната асоциация на хлебопроизводителите и сладкарите в България. Омъжена е, с една дъщеря. Владее четири езика.

Компанията Lesaffre е създадена през 1853 г. като семейна фирма във Франция. Днес тя е представена на 5 континента и предлага продуктите си в 180 страни, като има над 70 филиала, един от които в България. 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер