финанси > банки


Общинска банка чества 20 години с концерт

По повод годишнината си Общинска банка се ангажира и с благотворителна инициатива. Тя ще подпомогне финансово създаването на Дневен център за социална интеграция и рехабилитация на хора с увреждания в Александровска болница.

Институцията е подготвила специална програма с празнични предложения за своите клиенти, която включва потребителски и жилищен кредит, овърдрафт по дебитна карта за пенсионери, револвираща кредитна карта и много други.

Общинска банка кани всички софиянци и гости на столицата на празничен концерт по случай своя 20-годишен юбилей. Концертът  ще се състои на 19.05.2016 г., четвъртък, от 18:30 ч. на пл. “Княз Александър I Батенберг” в София. Входът е свободен.

В празничния концерт участие ще вземат - Ангел Ковачев, Михаела Филева с лайф бенд и група “Акага”. Песните, които ще звучат на 19 май, ще са “Свободен" и "Неделя сутрин" на Ангел Ковачев, хитовете на неповторимата Михаела Филева: "Опасно близки”, “Филм за двама”, “А дано, ама надали” и незабравимите парчета на Акага - "Време за море”, “Не чакай” и “Ден без теб”. Водещ на събитието ще бъде Драгомир Симеонов.

По повод годишнината си Общинска банка се ангажира и с благотворителна инициатива. Тя ще подпомогне финансово създаването на Дневен център за социална интеграция и рехабилитация на хора с увреждания в Александровска болница. Средствата ще послужат за подпомагане на реинтеграцията на хората в неравностойно положение в обществото и разработване на практически програми за превенция на отхвърлянето.

Честването на юбилея на банката ще продължи през цялата 2016 г. Институцията е подготвила специална програма с празнични предложения за своите клиенти, която включва потребителски и жилищен кредит, овърдрафт по дебитна карта за пенсионери, револвираща кредитна карта и много други. Всички продукти от юбилейната програма могат да бъдат моделирани спрямо възможностите на кредитоискателите. Преференциите по тях ще бъдат валидни до 31.12.2016 година.

Общинска банка е създадена през 1996 година от Столична община. За две десетилетия история тя се доказа като успешна и устойчива, като във финансовото обслужване на общини банката е пазарен лидер с дял от  31.34% в привлечените средства и 19.32% в кредитирането към края на март 2016 г. Банката предлага богато портфолио от продукти и услуги за различни клиенти - общини, бизнес и граждани.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер