финанси > банки


Общинска банка чества 20 години с концерт

По повод годишнината си Общинска банка се ангажира и с благотворителна инициатива. Тя ще подпомогне финансово създаването на Дневен център за социална интеграция и рехабилитация на хора с увреждания в Александровска болница.

Институцията е подготвила специална програма с празнични предложения за своите клиенти, която включва потребителски и жилищен кредит, овърдрафт по дебитна карта за пенсионери, револвираща кредитна карта и много други.

Общинска банка кани всички софиянци и гости на столицата на празничен концерт по случай своя 20-годишен юбилей. Концертът  ще се състои на 19.05.2016 г., четвъртък, от 18:30 ч. на пл. “Княз Александър I Батенберг” в София. Входът е свободен.

В празничния концерт участие ще вземат - Ангел Ковачев, Михаела Филева с лайф бенд и група “Акага”. Песните, които ще звучат на 19 май, ще са “Свободен" и "Неделя сутрин" на Ангел Ковачев, хитовете на неповторимата Михаела Филева: "Опасно близки”, “Филм за двама”, “А дано, ама надали” и незабравимите парчета на Акага - "Време за море”, “Не чакай” и “Ден без теб”. Водещ на събитието ще бъде Драгомир Симеонов.

По повод годишнината си Общинска банка се ангажира и с благотворителна инициатива. Тя ще подпомогне финансово създаването на Дневен център за социална интеграция и рехабилитация на хора с увреждания в Александровска болница. Средствата ще послужат за подпомагане на реинтеграцията на хората в неравностойно положение в обществото и разработване на практически програми за превенция на отхвърлянето.

Честването на юбилея на банката ще продължи през цялата 2016 г. Институцията е подготвила специална програма с празнични предложения за своите клиенти, която включва потребителски и жилищен кредит, овърдрафт по дебитна карта за пенсионери, револвираща кредитна карта и много други. Всички продукти от юбилейната програма могат да бъдат моделирани спрямо възможностите на кредитоискателите. Преференциите по тях ще бъдат валидни до 31.12.2016 година.

Общинска банка е създадена през 1996 година от Столична община. За две десетилетия история тя се доказа като успешна и устойчива, като във финансовото обслужване на общини банката е пазарен лидер с дял от  31.34% в привлечените средства и 19.32% в кредитирането към края на март 2016 г. Банката предлага богато портфолио от продукти и услуги за различни клиенти - общини, бизнес и граждани.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер