експорт > пазари


Христина Филипова: Отделът за международни клиенти активно подпомага експанзията на местните клиенти на международните пазари, където KBC присъства

Изпълнителният директор на СИБАНК, на конференцията „Made in Bulgaria – предимство или недостатък“, организирана от exporter.bg, отбеляза: Когато бинесът е позитивен и ние, банките, регистрираме добри резултати.

"Като част от международната финансова група KBC СИБАНК успешно прилага унифицирания модел на групата за обслужване на клиентите, като им предлага продукти, които подпомагат развитието на международния им бизнес в областта на разплащанията, търговското финансиране, кредитирането, банковото застраховане", каза Христина Филипова.

Сред участниците в този форум усетих оптимизъм и се радвам, че е така. Защото когато бинесът е позитивен и ние, банките, регистрираме добри резултати.

Като част от международната финансова група KBC СИБАНК успешно прилага унифицирания модел на групата за обслужване на клиентите, като им предлага продукти, които подпомагат развитието на международния им бизнес в областта на разплащанията, търговското финансиране, кредитирането, банковото застраховане.

България е един от стратегическите пазари, на които KBC оперира, а отделът за международни клиенти е партньор на клиентите, които стъпват на българския пазар и ги подкрепя в развитието на бизнеса им в България и активно подпомага експанзията на местните клиенти на международните пазари, където KBC присъства.


 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер