експорт > пазари


Петър Петров: Стремим се  да бъдем иновативни и да вкарваме нови услуги

Консултантът по мениджмънт на „Гопет Транс“ на конференцията „Made in Bulgaria – предимство или недостатък“, организирана от exporter.bg, каза: Гордеем се, че бяхме първата компания, която започна да развива железопътния интермодален транспорт в България.

"Битката за пазари и клиенти в Европа е изключителна. Постоянно нови и нови компании навлизат в нашия сектор, чуждестранни компании, които се опитват да се настанят на нашия пазар и да завземат определени обеми от работата ни", отбелязва Петър Петров.

Битката за пазари и клиенти в Европа е изключителна. Постоянно нови и нови компании навлизат в нашия сектор, чуждестранни компании, които се опитват да се настанят на нашия пазар и да завземат определени обеми от работата ни.

Това ни провокира да се опитваме да бъдем колкото се може по-гъвкави, на фона на променящите се условия и изисквания на клиентите, с които работим. Опитваме се да бъдем иновативни и да вкарваме нови услуги.

Гордеем се, че бяхме първата компания, която започна да развива железопътния интермодален транспорт в България. Нещо не толкава популярно тук, но изключително добре развит транспорт в Западна Еврпопа.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер