бизнес > бизнес и образование


Семинар, който дава отговор на въпроса: Защо да изберем онлайн магазин?

В Софтуерния университет, следващата седмица, ще се проведе семинар за електронна търговия

Лекторите са от СИБАНК, SoftUni Digital, СуперХостинг.БГ и STENIK

Семинар на тема „Цялостни решения за онлайн магазини“ ще се проведе на 14 март в Софтуерния университет. Организатори на събитието са СИБАНК, SoftUni Digital, Shopiko (Superhosting.bg) и STENIК, които ще обявяват ново партньорство по време на семинара.

Обучителната сесия, подготвена от водещи компании в сферата на дигиталните технологии и електронната търговия, е подходяща както за предприемачи, които вече имат онлайн магазин и искат да увеличат продажбите си, така и за такива, които тепърва искат да стартират свой собствен бизнес с онлайн магазин.

Семинарът дава преди всичко отговор на въпроса „Защо да изберем онлайн магазин?“, както и съвети на фирмите как бързо и успешно да изградят своя онлайн магазин, как да бъдат по-видими и популярни в Интернет и да привлекат повече клиенти.

Лектори  са утвърдени имена в областта на дигиталния маркетинг и банкови експерти.

Какви са сигурните и надеждни методи за приемане на плащания с банкови карти и как бързо и лесно да имплементираме виртуален ПОС терминал в своя онлайн магазин – това ще представи Шезаи Шекиров, ръководител на отдел „Ежедневно банкиране“ в СИБАНК.

Как да направим онлайн магазин за 24 часа, ще разкаже Димитър Денев, маркетинг експерт, част от екипа на най-голямата хостинг компания в България – СуперХостинг.БГ.

Димитър Савов ще предложи на аудиторията ефективни начини за маркетинг и промотиране на онлайн магазин. Той работи в сферата на дигиталния маркетинг вече над 13 години. Има успешни рекламни и маркетингови кампании в 65 държави от 6 континента.

Участниците в семинара ще научат за живота на един онлайн магазин и начините за растеж в технически аспект от Стефан Чорбанов от STENIK, водеща уеб агенция за разработка на интернет магазини в България.

Повече информация за семинара може да намерите на: https://digital.softuni.bg/events/1597/e-store-solutions. 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер