Банер

бизнес > бизнес и образование


Семинар, който дава отговор на въпроса: Защо да изберем онлайн магазин?

В Софтуерния университет, следващата седмица, ще се проведе семинар за електронна търговия

Лекторите са от СИБАНК, SoftUni Digital, СуперХостинг.БГ и STENIK

Семинар на тема „Цялостни решения за онлайн магазини“ ще се проведе на 14 март в Софтуерния университет. Организатори на събитието са СИБАНК, SoftUni Digital, Shopiko (Superhosting.bg) и STENIК, които ще обявяват ново партньорство по време на семинара.

Обучителната сесия, подготвена от водещи компании в сферата на дигиталните технологии и електронната търговия, е подходяща както за предприемачи, които вече имат онлайн магазин и искат да увеличат продажбите си, така и за такива, които тепърва искат да стартират свой собствен бизнес с онлайн магазин.

Семинарът дава преди всичко отговор на въпроса „Защо да изберем онлайн магазин?“, както и съвети на фирмите как бързо и успешно да изградят своя онлайн магазин, как да бъдат по-видими и популярни в Интернет и да привлекат повече клиенти.

Лектори  са утвърдени имена в областта на дигиталния маркетинг и банкови експерти.

Какви са сигурните и надеждни методи за приемане на плащания с банкови карти и как бързо и лесно да имплементираме виртуален ПОС терминал в своя онлайн магазин – това ще представи Шезаи Шекиров, ръководител на отдел „Ежедневно банкиране“ в СИБАНК.

Как да направим онлайн магазин за 24 часа, ще разкаже Димитър Денев, маркетинг експерт, част от екипа на най-голямата хостинг компания в България – СуперХостинг.БГ.

Димитър Савов ще предложи на аудиторията ефективни начини за маркетинг и промотиране на онлайн магазин. Той работи в сферата на дигиталния маркетинг вече над 13 години. Има успешни рекламни и маркетингови кампании в 65 държави от 6 континента.

Участниците в семинара ще научат за живота на един онлайн магазин и начините за растеж в технически аспект от Стефан Чорбанов от STENIK, водеща уеб агенция за разработка на интернет магазини в България.

Повече информация за семинара може да намерите на: https://digital.softuni.bg/events/1597/e-store-solutions. 
Банер

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер