бизнес > бизнес и технологии


Безплатен дизайн на лого за онлайн търговци с програмата eStore Solutions до края на юни

Вторият семинар от поредицата „Цялостни решения за онлайн магазини“ се проведе вчера в Limacon Event Center в Пловдив и събра над 60 представители на фирми от Пловдив и региона с интерес към електронната търговия.

СИБАНК предлага надежден начин за приемане на плащания с банкови карти от всички големи картови организации, като осигурява сигурно решение, бързо обслужване и преференциални условия за участниците в програмата.


Вторият семинар от поредицата „Цялостни решения за онлайн магазини“ се проведе вчера в Limacon Event Center в Пловдив и събра над 60 представители на фирми от Пловдив и региона с интерес към електронната търговия. На събитието беше представено първото цялостно решение за онлайн магазини в България eStore Solutions, което комбинира пълния спектър от дейности по създаването, поддръжката, промотирането и осигуряването на сигурни плащания онлайн за електронен магазин. Програмата е разработена от СИБАНК в партньорство с едни от най-утвърдените имена в областта на дигиталните технологии – SoftUni Digital, СуперХостинг.БГ и STENIK.

След семинара беше обявен ексклузивен бонус – изработка на безплатно лого за всички търговци, които кандидатстват за пакетното решение до края на месец юни 2017 г. При това пакетното решение е с повече от 20% по-изгодно от това услугите им да се купят поотделно.

Създателите на eStore Solutions имат за цел да предложат бързо и качествено изграждане на онлайн магазин, съобразен изцяло с индивидуалния проект и специфичните изисквания на всеки клиент. Те обясняват, че уникалното за българския пазар решение е подходящо както за предприемачи, които вече се занимават с електронна търговия и искат да увеличат продажбите си, така и за такива, които тепърва искат да стартират свой собствен бизнес онлайн. В сферата на дигиталните продажби наличието на сигурно и надеждно платежно средство за електронен магазин е от изключителна важност.

„СИБАНК предлага надежден начин за приемане на плащания с банкови карти от всички големи картови организации, като осигурява сигурно решение, бързо обслужване и преференциални условия за участниците в програмата. Пакетното решение е с повече от 20% по-изгодно от това услугите да се купят поотделно, а само сега до края на юни предлагаме и безплатно изготвяне на дизайн на фирмено лого. Щастливи сме да обявим този бонус точно в Пловдив, който в последните години се превърна в център за развитие на стартъп културата и предприемачеството.“ – заяви Шезаи Шекиров, ръководител отдел „Ежедневно банкиране“ в СИБАНК по време на събитието по повод представянето на eStore Solutions в Пловдив.

Повече информация ще намерите на: www.cibank.bg/estoresolutions







 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер