експорт > международни конкурси


Единственият златен медал за България от Decanter World Wine Awards 2017 бе присъден на Катаржина Естейт

Златното отличие е с огромна значимост за избата, тъй като Decanter има славата на най-трудния винен конкурс

Вината се оценяват от най-добрите дегустатори от цял свят, включително Masters of Wine и Master Sommelier.


Катаржина Естейт отбеляза най-доброто си представяне до този момент на един от най-силно конкурентните винени конкурси Decanter World Wine Awards 2017. Със златен медал бе наградено “10 Harvest”,  Merlot 2015 и това е единственият златен медал за България тази година. С производството на този винен еликсир Катаржина Естейт отбелязва юбилейната си десета реколта, която е и най-добра от създаването на избата.

Златното отличие е с огромна значимост за избата, тъй като Decanter има славата на най-трудния винен конкурс. Виненото състезание се провежда в Лондон и се счита за едно от най-престижните в света. Вината се оценяват от най-добрите дегустатори от цял свят, включително Masters of Wine и Master Sommelier (най-високите титли във виненото и сомелиерското образования).

Вината преминават през тежка селекция: изцяло „сляпа” дегустация и класификация според региона и цената. Именно поради тази причина и  отличията от Decanter  са толкова желани от производителите на вина.

Със сребърен медал е наградено “La Verite” 2015, а бронз получиха едни от най-знаковите вина на Катаржина Естейт  - “Encore Malbec” и “Encore Syrah”2015 г. С етикет „препоръчано вино“ може да се похвали Katarzyna, Question Mark 2012. 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер