Банер

за ценители > винен бизнес


От днес София отново е винена столица на България

По време на DiVino.Taste посетителите получават уникална възможност да опитат нови продукти и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара

Този празник на виното събира на едно място едновременно хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено.

От 17 до 19 ноември София отново се превръща във винена столица на България. Рекорден брой производители, над 75, се събират в Националния дворец на културата, за седмото издание на  най-големия форум на българското вино.

По време на DiVino.Taste посетителите получават уникална възможност да опитат нови продукти и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара. Този празник на виното събира на едно място едновременно хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено.

С нетърпение очакваме да разберем, каква е била у нас реколта 2017 на фона на тревожните заключение на Европейската комисия. Заради априлските студове и измръзвания, тазгодишната реколта се очертава като най-слабата за последните седем десетилетия, особено за водещите Франция, Италия и Испания! България е сред малкото страни, които през 2017 г. отбелязват ръст на добитото количество. Дали е така и с качеството, заповядайте да се убедите на DiVino.Taste!

Билети за най-големия форум на българското вино може да се закупят за един, два или всичките три дни на изложението.

Вижте програмата на  програмата на DiVino.Taste 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер