Банер

за ценители > винен бизнес


Discover.Vino World показа огромното разнообразие от чуждестранни вина на българския пазар

Най-много бяха щандовете в двете зони от Стария свят - Италия и Франция

Третото издание на Discover.Vino World ще се проведе през май 2019.


Близо 600 вина от цялата планета бяха представени по време на Discover.Vino World. Второто издание на изложението-дегустация се проведе на 11 и 12 май, в софийския Интер Експо Център.

Посетителите имаха възможност да се запознаят отблизо с огромното разнообразие от чуждестранни вина на нашия пазар. Най-много бяха щандовете в двете зони от Стария свят - Италия и Франция.

За дегустация бяха предложени и много от най-великите вина в света. За пръв път у нас, и то именно на Discover.Vino World, беше обособен Fine Wine Corner - зона с 60 от онези вина, които дават живот на легендите.

Посетителите на Discover.Vino World имаха възможност да се запознаят, опитат и закупят специално селектирани храни от партньорите на DiVino.

Второто издание на Discover.Vino World ще се запомни и с едно ново въведение. Заедно с билета за изложението, посетителите получаваха DiVino електронна карта, с която можеха да купуват подбраните храни, кафе, деликатеси и вина от специално изградения магазин Casavino. Част от вината можеха да се дегустират само срещу кредити от DiVino електронната карта.

Третото издание на Discover.Vino World ще се проведе през май 2019. Преди това, от 23 до 25 ноември, отново в Интер Експо Център, ще се проведе осмото издание на DiVino.Taste – най-големият форум на българското вино.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер