експорт > пазари


Гопет Транс ЕООД стартира интермодален блок - влак между Румъния и Полша

От 12 юли една изключителна транспортна комуникация вече е факт, съобщиха от компанията специално за exporter.bg

Преди 4 години, компанията носител на Голямата награда на exporter.bg “Експортьор на годината”, за първи път стартира от България  интермодален влак.

Гопет Транс ЕООД стартира интермодален блок - влак между Румъния и Полша, съобщиха от компанията специално за exporter.bg. Това се е случило на 12 юли.

Преди 4 години, компанията носител на Голямата награда на exporter.bg “Експортьор на годината”, за първи път стартира от България  интермодален влак, за което exporter.bg първи написа.

Блок - влакът се движи ежеседмично, като използва терминалите на Източно пристанище Русе в България и Rail Port Arad в Румъния.

Тогава, в интервю за exporter.bg, консултантът по мениджмънт на Гопет Транс ЕООД Петър Петров каза, че голямата цел пред тях е да станат значима европейска компания в сферата на транспортните и логистичните решения. И че появата на първият интермодален блок - влак от България е важна стъпка в тази посока.

Със стартирането на интермодален блок - влак между Румъния и Полша компанията прави още една голяма крачка в своето развитие и значимо присъствие на европейския пазар.

(Очаквайте подробности за това изключително събитие в сферата на траспортните и логистични бизнес комуникации)


Димитър Дженев

Снимка: Божидар Марков

На снимката: Петър Петров - консултант по мениджмънт на Гопет Транс ЕООД, получава Голямата награда на exporter.bg “Експортьор на годината”

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер