експорт > международни изложения


Български електрически скутери и триколесно превозно средство - хит на Electro Mobility Expo 2018

NIisan и Jaguar предизвикват бъдещето на специализираното изложение за електромобили, което ще се проведе от 13-ти до 16-ти септември

Продажбите на електромобили по света надхвърлиха 1 милион още през първото тримесечие на 2018 г.

OX/Super – най-новият модел на INOKIM, ще покаже „ДТК Електроникс“ на първото специализирано изложение за електромобили у нас - Electro Mobility Expo 2018, което ще се проведе от 13-ти до 16-ти септември в Sofia Ring Mall.

Този електрически скутер се движи еднакво добре и в града, и в извънградски условия. Лек и компактен е, може да вози гладко, дори по неравен терен и същевременно има достатъчно мощност, за да се изкачва и по хълмове. Безшумният безчетков мотор с мощност 800W (върхова 1300W) на задното колело и мощната литиево-йонна батерия позволяват на OX да изминава разстояние от 110 км с едно зареждане на батерията и да развива скорост до 45 км/ч.

Марката е носител на тазгодишната награда за продуктов дизайн - RedDot Award: Product Design 2018 – от един от най-престижните конкурси за дизайн и иновации в света.

Друг хит на изложението ще е изцяло електрическото компактно триколесно превозно средство на „Телком Инженеринг“, което вече се предлага на пазара.

OX/Super на „ДТК Електроникс“ - този електрически скутер се движи еднакво добре и в града, и в извънградски условия.

Тези електрически мини камиончета дават възможност за нулеви емисии за местен транспорт, работят тихо, имат електродвигател 1000W, бързо зареждащи се батерии и могат да се похвалят с пробег от 180 км. с едно зареждане.

Най-продаваният електромобил в Европа - Nissan Leaf (на горната снимка) също ще бъде показан на Electro Mobility Expo 2018. Лидерът на европейския автомобилен пазар, чийто продажби скочиха с 56% за първите 5 месеца на годината ще бъде един от най-любопитните експонати на изложението.

Nissan Leaf може да измине 270 км. с едно зареждане на батерията (комбиниран цикъл (WLTP). Разходът на енергия е едва 20,6 kWh на 100 км., което означава, че може да се стигне от София до Пловдив за малко повече от 3 лв.

„Британската котка“ също посяга към този сегмент от пазара с първия изцяло електрически автомобил в историята на Jaguar - I-Pace. На Electro Mobility Expo 2018 ще може да се види новия 5-местен спортен SUV на марката, който съчетава динамиката на спортен автомобил с модерните технологии от бъдещето. Литиево-йонната му батерия е с капацитет 90 KW и позволява пробег до 470 км с едно зареждане. Батерията се зарежда до 80% само за 40 минути посредством специалните електрически станции, които осигуряват постоянен ток от 100 KW.

Продажбите на електромобили по света надхвърлиха 1 милион още през първото тримесечие на тази година. Този резултат се дължи основно на Китай с 83 600 продадени електромобила, но Европа държи второто място с ръст от 76% и 46 500 продажби.

По данни на JATO Dynamics, най-продаваната марка електромобили в света е Tesla, но Renault-Nissan води класацията по автомобилни групи и е eднoличeн лидep нa пaзapa нa eлeĸтpoмoбили в Eвpoпa, c дял oт 41%.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер