експорт > международни изложения


Катаржина Естейт написа златна страница за българското вино на Mundus Vini Spring Tasting 2019

Трофей за „Най добро българско вино“ и 6 златни медала завоюва избата на един от трите най-престижни световни винени конкурси

Вината на Katarzyna Estate за пореден път доказаха, че са символ на високо качество и отлично маркетиране, с което допринасят за развитието на имиджа на България като винопроизводител на световно ниво.

Трофей за „Най добро българско вино“ и 6 златни медала завоюва Катаржина Естейт с превъзходните си вина на един от трите най-престижни винени конкурси -  Mundus Vini Spring Tasting 2019.

Златни отличия получиха Encore Malbec 2016, Encore Syrah 2017, Encore Syrah 1,5L 2016, Question Mark Gold 2015, Question Mark Gold 2016 и Reserve 2015 – Gold, което получи и оценка за най-добро българско вино. Със сребърен медал бе отличено Chopin Ballade 2013. Златните медали са своеобразен рекорд за избата, тъй като от общо 13 златни медала за България, 6 за присъдени на Катаржина Естейт.

Катаржина Естейт участва само в най-големите и сериозни винени конкурси, отбелязват от избата. Вината на Katarzyna Estate са символ на високо качество и отлично маркетиране, с което допринасят за развитието на имиджа на България като винопроизводител на световно ниво.

Големите призьори от Mundus Vini Spring Tasting 2019

Големите отличия, които избата печели на най-престижните световни винени конкурси, го доказват.

Mundus Vini е един от трите най-сериозни световни винени конкурси. По време на 24-тото му издание, участие взеха 12 000 вина от цял свят. Журито на конкурса бе съставено от около 200 винени експерти –  технолози, уайнмейкъри, професионални търговци на вино, журналисти с висока експертиза при дегустацията на вина. Принципът на оценка е сляпа дегустация, като пробите се разпределят за тестване по категория, произход, ниво на качество, аромат, а самата оценка се базира на 100-точковата схема на Международната организация по лозата и виното (OIV), призната от Международната организация на енолозите (UIOE).

Седемте наградени вина на Катаржина Естейт ще бъдат представени в откритата дегустационна зона на Mundus Vini в рамките на най-голямото винено изложение в Дюселдорф – ProWein 2019. ProWein e най-големия и най-посещавания търговски форум в Европа.


 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер