финанси > БАЕЗ


„Роуд Шоу“ 2022 - инициатива на Българската агенция за експортно застраховане (БАЕЗ) в подкрепа на търговския и експортен потенциал на българските компании

Тя ще се осъществи съвместно с Българската банка за развитие и Изпълнителната агeнция за насърчаване на малките и средните предприятия

Стартира на 8 ноември.


Българската агенция за експортно застраховане (БАЕЗ) ЕАД, съвместно с Българската банка за развитие (ББР) ЕАД и Изпълнителната агeнция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) стартира „Роуд Шоу“ (ROAD SHOW 2022) - инициатива, посветена на възможностите за достъп на българските компании до адекватни и комплексни решения за осъществяване на търговската им дейност и развитие на експортния им потенциал.

Целта на инициативата е предоставяне на възможност за запознаване с инструментите и механизмите на Българската агенция за ескпортно застраховане, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Българската банка за развитие за оказване на целенасочена държавна подкрепа на българските компании. Осигуряване на достъп за българския бизнес до комплексни и специализирани решения: за подпомагане и развитие на търговския и експортен потенциал, за реализиция на инвестиции в чужбина, за осигуряване на защита по търговски и финансови сделки, свързани с експортна дейност, за гарантиране и финансиране на проекти, съобщават още от БАЕЗ за сайта exporter.bg.

Осигуряване на достъп за българския бизнес до комплексни и специализирани решения: за подпомагане и развитие на търговския и експортен потенциал, за реализиция на инвестиции в чужбина, за осигуряване на защита по търговски и финансови сделки, свързани с експортна дейност, за гарантиране и финансиране на проекти, са още част от целите на "Роуд Шоу" 2022, стартирано от БАЕЗ

Популяризирането на инициативата ще стане с помощта на браншовите и работодателските организации в България, представителите на местната и общинска власт на територията на събитието, както и в директен контакт с бизнеса по линия на маркетингова и рекламна дейност.

Съдействие в тази насока ще окажат Българската банка за развитие и Изпълнителената аганция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Още за инициативата:

През м. ноември имаме удоволствието да Ви поканим на ???? ROAD SHOW 2022 – инициатива, посветена на възможностите за достъп на българските компании до адекватни и комплексни решения за осъществяване на търговската им дейност и развитие на експортния им потенциал.

Организатори: БАЕЗ ЕАД, ББР ЕАД и ИАНМСП

Заповядайте на корпоративните събития в:

гр. Пловдив – от 10:00 до 13:00 ч. на 08.11.2022 г.

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center, зала Евмолпия

Заявете своята безплатна регистрация в събитието тук:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSepgSXZNUyzinJCQ…/viewform…

гр. Стара Загора - от 10:00 до 13:00 ч. на 09.11.2022 г.

Best Boutique Hotel, Голяма конферентна зала

Заявете своята безплатна регистрация в събитието тук:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc2V8rpFfq9mohYp…/viewform…

гр. Бургас - от 10:00 до 13:00 ч. на 10.11.2022 г.

Хотел България, зала 1

Заявете своята безплатна регистрация в събитието тук:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfsgVGwIJyJxn5Nu…/viewform…

гр. Варна - от 10:00 до 13:00 ч. на 15.11.2022 г.

Хотел Golden Tulip, зала Golden Tulip

Заявете своята безплатна регистрация в събитието тук:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfzI5XMeBithJg…/viewform…

гр. Русе - от 10:00 до 13:00 ч. на 16.11.2022 г.

Хотел Рига, зала 2

Заявете своята безплатна регистрация в събитието тук:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeeQEjl…/viewform…

гр.София - от 10:00 до 13:00 ч. на 24.11.2022 г.

*Моля, имайте предвид, че местата на посетителите във всяко от изброените събития са ограничени - до 100 души за корпоративното събитие в гр.София, до 50 души за всяко отделно корпоративно събитие в регионалните градове.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер