Банер

компании > непублични компании


Преструктуриране в "Белведере България"

Винификацията на “Сакар” ще се прави в “Менада”, каза за exporter.bg Цветелина Николова, управител на компанията

 


 

 


Цялото бутилиране между “Менада”, “Сакар” и “Катаржина” ще се осъществява в “Катаржина”, което ще доведе до оптимизиране на разходите и до по-висок контрол на качеството и на бутилирането, тъй като линията в “Катаржина” е изцяло нова и има много по-голям капацитет.

"Наложи се да оптимизираме разходите и затова направихме преструктуриране в производството. Основно в “Менада” и “Сакар” като от 1 месец преструктурирахме цялата винификация на “Сакар”. Тя ще се прави в “Менада”, каза за exporter.bg Цветелина Николова, управител на "Белведере България"

Тя разказа и за другите фирмени промени. Цялото бутилиране между “Менада”, “Сакар” и “Катаржина” ще се прави в “Катаржина”. Това първо ще доведе до оптимизиране на разходите и второ до по-висок контрол на качеството и на бутилирането, тъй като линията в “Катаржина” е изцяло нова и има много по-голям капацитет.

"В момента ще я натоварим максимално и ако има някакви поръчки допълнително, ще ги правим в “Менада”. Като цяло това е един голям плюс", смята Николова.

Тя подчертава, че преструктуриране на национално ниво на вътрешен пазар няма да има. Всичко е така, както винаги са го работили. Търговският екип е същият. Маркетинг екипът също. Така че там всичко се запазва.

"Единственото преструктуриране е в заводите. То вече е факт и те започват да работят с нови структури", разкрива шефката на "Белведере България".


Цялото интервю на Димитър Дженев с Цветелина Николова, управител на "Белведере България", четете в секцията Винен бизнес

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер