бизнес > моят бизнес


Съветът на старата лисица

Хората с пари днес инвестират в ремонти и екстри на имота, защото знаят, че утре ще продадат скъпо и прескъпо

За последните шест месеца милиардерите Уорън Бъфет от САЩ, Мукеш Амбани от Индия и Карлос Слим от Мексико вместо да продадат къщите си със загуба поради спада на цените в условията на икономическа криза, са вложили пари в нов дизайн и значителни подобрения

В криза ремонтирайте, после имотът ви ще струва повече. Това съветва старата лисица Уорън Бъфет, който винаги знае кога и в какво да инвестира.

За последните шест месеца милиардерите Уорън Бъфет от САЩ, Мукеш Амбани от Индия и Карлос Слим от Мексико са направили основни ремонти в обитаваните от тях сгради. Това е информация на Global Property Guide.

Вместо да продават къщите си със загуба поради спада на цените в условията на икономическа криза, те влагат пари в нов дизайн и подобряват значително своите имоти, увеличавайки цената им в очакване на възстановяването на световната икономика.

Някои от хората с много пари напоследък са станали фенове на всякакви системи за безопасност и охрана и инсталират в къщите си най-новото в света от тази техника.

В елитния лондонски комплекс One Hyde Park вече се появиха бункери и масово се монтират бронебойни стъкла по прозорците, както и неразбиваеми врати.

В Кенсингтън, частен дом, който се продава за 25 милиона долара предлага специална система за видеонаблюдение и сейф за оръжие и амуниции. Според изчисленията на експерти само това оборудване е за над 200 хиляди паунда.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер