Банер
Винен бизнес

за ценители > винен бизнес


Винарна Стоби представи вината от новата лимитирана серия Private Reserve, както и един напълно нов бленд, включващ известния автохтонен сорт Вранец

Това се случи по време на „Салон на виното“ в Интер Експо Център

Вече шеста поредна година фирма Юротим ООД, като ексклузивен представител на винарна Стоби от Македония, представя винарната и нейните вина на изложението „Салон на виното“.

>>>
 

за ценители > винен бизнес


Над 6 000 посетители дойдоха, за да се запознаят отблизо с хората, които създават модерното българско вино

8-ото издание на DiVino.Taste отново стана повод за много производители да представят премиерно новите си вина

Вече са известни и датите за следващото издание на най-големия форум на българското вино. Деветото издание на DiVino.Taste ще се проведе от 22 до 24 ноември 2019.

>>>
 

за ценители > винен бизнес


За първи път на DiVino.Taste 2018 ще има изграден Fine Wine Corner

Това е обособено пространство в основната зала на изложението, където ще бъдат представени над 50 селектирани български вина от най-висок клас, редки и ценни бутилки, наградени, стари реколти, вина с енотечна стойност

Някои от вината във Fine Wine Corner присъстват в класацията DiVino Top 50, други са награждавани в наши и международни конкурси, а трети ще покажат как се развиват с годините.

>>>
 

за ценители > винен бизнес


За DiVino.Taste 2018 в България пристига Том Стивънсън - най-големият експерт на шампански вина в света

Освен традиционната изложбена част с дегустации, осмото издание на DiVino.Taste предлага изключително интересна и разнообразна програма от майсторски класове, лекции и презентации.

Том Стивънсън ще води уникален майсторски клас за розовите вина - икони от Шампан.

>>>
 

за ценители > винен бизнес


Сребърните медалисти орехов ликьор и винена ракия на Винарска изба „Едоардо Миролио“

Една от най-изявените български изби записа впечатляващо преставяне на междунардния конкурс Spirit selection by Concours Mondial de Bruxells

Уникалният орехов ликьор се произвежда по старинна семейна италианска рецепта, предоставена от фамилия Миролио. Напитката е на база на зелени орехчета, винен дестилат и вино. Консумира се предимно като дижестив.

>>>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Страница 1 от 28
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер