Банер
Винен бизнес

за ценители > винен бизнес


Рекордно слаба реколта от грозде очакват в Европа

Европа е изправена пред най-слабата си реколта от 1945 г.! По предварителни данни на Европейската комисия се очаква спад от 14% спрямо 2016 г. и дори спрямо средните нива през последните пет години.

България е сред страните с ръст през 2017, очаквайте най-новата продукция на DiVino.Taste 2017.

>>>
 

за ценители > винен бизнес


Изба на известния италиански предприемач Едоардо Миролио стана на 550 години

"Tenuta Carretta" отпразнува блестящо своя забележителен юбилей и в България - някои от най-популярните вина на избата бяха представени на елегантно събитие с Ути Бъчваров.

В чест на специалните гости от Пиемонт, Алба, известният кулинарен телевизионен водещ беше приготвил по специална италианска рецепта болонезе.

>>>
 

за ценители > гурме


Стартира GASTRONOMIX 2017 – единствения по рода си у нас форум за висша кухня и кулинарна култура

GastronomiX 2017 ще се проведе за втора поредна година в рамките на СИХРЕ (Специализирано изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване) в Интер Експо Център от 8 до 11 ноември 2017 г.

Три важни събития ще представи тазгодишното издание на международния форум - Bocuse D’Or България, GastronomiX PRO и WiFo.


>>>
 

за ценители > винен бизнес


Прочути винарски региони и стилове ще представи DiVino.Taste 2017

Да разкрие магията на прочутото порто, у нас пристига португалецът Пауло Ръсел Пинто от Института за вината на Порто и Доуро

Унгария е друга известна с вината си дестинация, която обаче остава все още малко позната у нас. Тазгодишното издание на DiVino.Taste отправя един по-задълбочен поглед към унгарските вина.

>>>
 

за ценители > винен бизнес


Българските сортове и регионалният характер на вината във фокуса на DiVino.Taste 2017

За седмото си издание DiVino.Taste отново предлага богата програма от майсторски класове. Подобаващо място по време на най-големия форум за българско вино е отделено за местните сортове и регионалното изражение на вината от България.

Единствено по време на DiVino.Taste винените ценители имат възможност да опитат всичките 10 вина от челото на класацията на  DiVino.

>>>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Страница 6 от 28
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер