Банер
Винен бизнес

за ценители > винен бизнес


Цветелина Николова: Щастлива съм, че 10 години създаваме приказката Катаржина

Кристоф Трилински, собственик на една от най-забележителните изби не само в България, но и по света: Вече съм наполовина българин и обичам вашата държава

Легендата Жерар Басе, който представи топ вина на “Катаржина Естейт“: Вината на Катаржина са много високо качество от световен мащаб и вие българите може да се гордеете с това.


>>>
 

за ценители > винен бизнес


София се превръща отново в столица на българското вино

Броени дни остават до началото на шестото издание на DiVino.Taste. Най-големият форум на българското вино ще се проведе от 18 до 20 ноември 2016 г. Мястото е известно и лесно – зала 3 на НДК в София.

За тазгодишното издание на DiVino.Taste на едно място се събират рекорден брой производители на български вина – 73, за да представят най-доброто от своята продукция.


>>>
 

за ценители > винен бизнес


BOUQUET NOUVEAU Organic Edoardo Miroglio - българската изненада в месеца на божолето

Интересът към биологично произведените продукти нараства с всяка година. Пазарът на биовино също много сериозно следва тази тенденция, както в световен мащаб, така и в България.

Заради несъмнените си качества, толкова важната грижа за околната среда от страна на производителя, както и заради много разумната цена на органичното вино Bouquet Nouveau - BIO на винарска изба Edoardo Miroglio, това вино е  изключително изгодна покупка, която ще достави радост на всеки за всеки повод.

>>>
 

за ценители > винен бизнес


DiVino.Taste 2016 предлага много повече от дегустация на най-добрите български вина

Тимо Йокинен и Теодор Тодоров ще представят възможностите за износ към един традиционен за българските вина пазар, този на скандинавските страни

Какви са предизвикателствата пред българските производители на вино, които искат да изнасят продукцията си към най-конкурентния пазар в света – САЩ, ще обобщят от Бранд маркетинг организацията за световни вина.

>>>
 

за ценители > винен бизнес


DiVino.Taste 2016 поставя акцент върху регионалния характер на вината

DiVino.Taste винаги е обръщал заслужено внимание на регионалния, тероарен характер на българските вина

До скоро това представляваше екзотично понятие, но все повече производители започват пресъздават чрез вината си типичните характеристики на даденото място.

>>>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Страница 7 от 24
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер