Пазари

експорт > пазари


Кой как иска да спечели
или да не загуби от драхмата

Инвестиционата банка JP Morgan съветва клиентите си да купуват имоти в Гърция със заеми в евро от гръцки банки, германският туроператор ТУИ поиска клауза за разплащане в драхми

Неясностите около оцеляването на Гърция в еврозоната и все по-засилващите се слухове за въвеждане на драхмата, подхраниха спекулациите, как може да се спечели от тази ситуация.

>>>
 

експорт > пазари


Ръст от 5,6 % в износа на българско вино за Русия

Румънски компании също преговарят с наши изби за закупуване на винена продукция

През 2011 година румънски компании проявиха  интерес към  български вина”, казва Иван Тодоров, собственик на едноименната бутикова изба в Брестовица. Само от Брестовица двадесет тира – всеки с капацитет 20 тона - са товарили мерло и каберне. Има заявки за 300 тона наливно вино само от един производител.

>>>
 

експорт > пазари


Пак има реекспорт на товари от Турция към Русия

Соломоновско решение на властта не реши проблема с броя на разрешителните за превоз до руския пазар, който остава недостатъчен

Агенция “Автомобилна администрация” взе соломоновско  решение, което позволи на родните превозвачи да подновят реекспорта на товари от Турция за Русия. От първоначалната забрана отпадна изискването за декларация за произход на стоката, но остава задължителното условие товарът да има фактура от България.

>>>
 

експорт > пазари


Край на бригада в салон за масаж
или стриптийз клуб в САЩ

Държавният департамент обявява през март промени, които да спрат злоупотребите с чужди студенти, дошли да работят в Америка

Безскрупулни посредници да не захранват повече секс индустрията със студенти чужденци, дошли на бригади в САЩ. Тази амбициозна задача си е поставил Държавният департамент на САЩ. Той планира големи промени в програмата си за студентски бригади за чужденци студенти. Информацията е на Асошиейтед прес.

>>>
 

експорт > пазари


Само в Интернет има растеж

на рекламните приходи

През 2012 година ще се засили рекламата на мобилни платформи- телефони и таблети

По данни на Interactive Advertising Bureau /IAB/ и на Асоциацията на българските рекламни агенции /АРА/ Интернет е единственият медиен канал в света, както и в България, който отбелязва растеж на рекламните приходи.

>>>
 
<< Начало < Предишна 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Следваща > Последна >>

Страница 106 от 111
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер