експорт > пазари


Ръст от 5,6 % в износа на българско вино за Русия

Румънски компании също преговарят с наши изби за закупуване на винена продукция

През 2011 година румънски компании проявиха  интерес към  български вина”, казва Иван Тодоров, собственик на едноименната бутикова изба в Брестовица. Само от Брестовица двадесет тира – всеки с капацитет 20 тона - са товарили мерло и каберне. Има заявки за 300 тона наливно вино само от един производител.

>>>
 

експорт > пазари


Пак има реекспорт на товари от Турция към Русия

Соломоновско решение на властта не реши проблема с броя на разрешителните за превоз до руския пазар, който остава недостатъчен

Агенция “Автомобилна администрация” взе соломоновско  решение, което позволи на родните превозвачи да подновят реекспорта на товари от Турция за Русия. От първоначалната забрана отпадна изискването за декларация за произход на стоката, но остава задължителното условие товарът да има фактура от България.

>>>
 

експорт > пазари


Край на бригада в салон за масаж
или стриптийз клуб в САЩ

Държавният департамент обявява през март промени, които да спрат злоупотребите с чужди студенти, дошли да работят в Америка

Безскрупулни посредници да не захранват повече секс индустрията със студенти чужденци, дошли на бригади в САЩ. Тази амбициозна задача си е поставил Държавният департамент на САЩ. Той планира големи промени в програмата си за студентски бригади за чужденци студенти. Информацията е на Асошиейтед прес.

>>>
 

експорт > пазари


Само в Интернет има растеж

на рекламните приходи

През 2012 година ще се засили рекламата на мобилни платформи- телефони и таблети

По данни на Interactive Advertising Bureau /IAB/ и на Асоциацията на българските рекламни агенции /АРА/ Интернет е единственият медиен канал в света, както и в България, който отбелязва растеж на рекламните приходи.

>>>
 

експорт > пазари


Европа измества САЩ като

лидер на онлайн пазара

С най-бързи темпове растат инвестициите на китайските интернет компании

„През следващата година се очаква Европа да стане най-големият онлайн пазар, измествайки от първото място САЩ“, заяви Ален Йоро, президент и главен изпълнителен директор на браншовата асоциация за дигитален маркетинг IAB Europe.

>>>
 
<< Начало < Предишна 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Следваща > Последна >>

Страница 89 от 93
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер