Банер

компании > непублични компании


Стартира 46-то издание на „Стройко 2000“

Новост в тазгодишното издание е светловодна система, която позволява въвеждане на естествена светлина в складове, училища, спортни зали, църкви и жилища.

Друг интересен акцент е софтуер за продуктова информация по евронормите в строителния процес. Продуктът спестява поне 20 процента от стойността на строителството, заради по-добрата координация между участниците в процеса.

Над 180 компании представят продукцията си на стартиралото 46-то издание на традиционното изложение "Стройко" в НДК. То ще бъде отворено за посетители до 27 март 2016 г. Това е най-голямото специализирано търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България от 1993 г., съобщават организаторите.

Посетителите могат да видят стоки и услуги, които обхващат целия спектър в бранша – от проучване, проектиране и инвестиране, през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта.

Новост в тазгодишното издание на "Стройко" е светловодна система, която позволява въвеждане на естествена светлина в складове, училища, спортни зали, църкви и жилища. Друг интересен акцент е софтуер за продуктова информация по евронормите в строителния процес. Продуктът спестява поне 20 процента от стойността на строителството, заради по-добрата координация между участниците в процеса.

Нови продукти и технологии, много екологични и енергоспестяващи технологии и решения за строителството ще представят изложителите тази година. 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер