финанси > банки


Безплатни пътувания в метрото с Общинска банка могат да спечелят 20 души

Всеки притежател на безконтактна карта Debit MasterCard на банката, който в периода 12.09. до 31.10. си зареди пакет за еднократни пътувания с метро, без значение дали е на стойност от 10, 20, 30,40 или 50 еднократни пътувания, автоматично участва в играта.

Транспортното приложение за безконтактно пътуване в метрото, интегрирано в безконтактната Debit MasterCard на Общинска банка, превърна картата в един от най-търсените продукти.


Точно 20 души могат да спечелят безплатни пътувания в столичното метро с новата игра на Общинска банка. Всеки притежател на безконтактна карта Debit MasterCard на банката, който в периода 12.09. до 31.10. си зареди пакет за еднократни пътувания с метро, без значение дали е на стойност от 10, 20, 30,40 или 50 еднократни пътувания, автоматично участва в играта.

На случаен принцип, и в присъствието на нотариус, на 02.11.2016 г. ще бъдат изтеглени 20 печеливши, на които Общинска банка ще възстанови стойността на първия заплатен пакет от еднократни пътувания в метрото. Късметлиите получават обратно парите си за заредения пакет и  пътуването им се оказва безплатно.

Транспортното приложение за безконтактно пътуване в метрото, интегрирано в безконтактната Debit MasterCard на Общинска банка, превърна картата в един от най-търсените продукти. Предимството й да служи едновременно като превозен документ при пътуване в метрото и като електронен платежен инструмент, притежаващ всички функции на стандартна безконтактна карта, се оценява високо от нейните притежателите й.

Всеки, който желае да се възползва от услугата и да се включи в играта, може да заяви издаване на безконтактната дебитна карта в удобен за него банков офис на Общинска банка. Към една разплащателна сметка могат да бъдат издавани няколко безконтактни дебитни карти. 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер