Банер

компании > класации


Американската компания Bain&Company е най-доброто място за работа в САЩ през 2016 г.

Американският сайт за кариери Glassdoor публикува ежегодната си класация

Facebook е първа сред технологичните компании и втора в общото класиране

Американската консултантска фирма Bain&Company, производител на софтуер за застрахователния бизнес, е най-доброто място за работа в САЩ през 2016 г.

Това показва проучване на американския сайт за кариери Glassdoor, който събира и анализира данни, предоставени от служителите за условията на труд в предприятията през тази година.

Facebook  е първа сред технологичните компании в САЩ през 2016 г. и заема второ място в общото класиране. Гигантът спечели лидерските позиции сред технологичните компании и през 2011, 2012 и 2013 г.

Третото място е за консултантската фирма Boston Consulting Group, която е и сред най-иновативните в света.

Миналогодишният лидер беше сайтът за услуги за отдаване на жилища под наем Airbnb, който тази година рязко промени позицията си и вече е на 17-то място сред технологичните компании в рейтинга.

Второто място в списъка на техно компаниите и четвърто в общия рейтинг заема Google, а професионалната социална мрежа LinkedIn е на 5-о. Apple и Microsoft се оказват в края на списъка на дружествата, съответно на 18-о и 19-о място в класирането.

Данните на Glassdoor са получени от анонимни коментари на бивши и настоящи служители на различни фирми. Оценката взема предвид условията на труд, заплатите, бонуси програми, социалния пакет, екип сближаване, обективно управление и др. Класацията включва компании с персонал от най-малко 1000 души.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер