Банер

изби > класации


Гласуването за наградата на сайта exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА" продължава в социалните мрежи

За пета поредна година големият победител и неговите подгласници в отделните категории ще бъдат обявени на официална церемония, когато ситуацията в страната напълно го позволява

Гласувай в exporter.bg за твоята любима българска и любима чуждестранна винарска изба. Предложи твоята любима марка българско вино и предпочитана марка българска ракия.

За пета поредна година ще бъдат наградени най-добрите изби – български и чуждестранни. За четвърти път ще бъде отличена любима марка българско вино, а за втори - предочитана марка българска ракия.

Това отново ще стане с гласовете на читателите на exporter.bg. Вие, уважаеми читатели на сайта и ценители на хубавото вино, ще бъдете журито, което ще определи носителите на наградата “Златната изба”.

Специална апликационна форма ще Ви позволи да предложите Вашата любима марка българско вино. В друга апликационна форма ще можете да посочите Вашата предпочитана марка българска ракия.

Връчването на Голямата награда “Златната изба” ще се състои на допълнително определена дата. Тя ще зависи от цялостната обстановка в страната, продиктувана от степента на преодоляване на заразата коронавирус.

На церемонията ще бъдат поканени 100 от участвалите в гласуването по Интернет, определени със жребий. Очакват Ви специални награди - уикенди за двама в бутиковия хотел 3 Mountains в Банско, отбрани селекции български вина и вина на елитна изба в региона на Балканите.

Гласувайте в exporter.bg. за една любима българска и една любима чуждестранна изба. Предложи твоята любима марка българско вино. Посочи твоята предпочитана марка българска ракия. Не пропускайте своя шанс да спечелите!

Линк към платформата за гласуване:

http://exporter.bg/ZlatnataIzba/

Вижте репортажа и видеорепортажа от последното връчване на наградите "ЗЛАТНАТА ИЗБА", както и томболата, която се разигра по време на церемонията:

http://exporter.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=1989:2019-05-14-23-12-09&catid=8:2011-06-07-14-21-02&Itemid=14

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер