Банер

изби > класации


За пети път връчваме наградата на сайта exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА", гласуването на финалната права

За пета година големият победител и неговите подгласници в отделните категории ще бъдат обявени на официална церемония, при спазване на всички противоепидемилогични мерки

Гласувай в exporter.bg за твоята любима българска и любима чуждестранна изба. Предложи твоята любима марка българско вино и предпочитана марка българска ракия.

За пета година ще бъдат наградени най-добрите изби – български и чуждестранни. За четвърти път ще бъде отличена любима марка българско вино, а за втори - предпочитана марка българска ракия.

Това отново ще стане с гласовете на читателите на exporter.bg. Вие, уважаеми читатели на сайта и ценители на хубавото вино, ще бъдете журито, което ще определи носителите на наградата “Златната изба” за 2020 г.

Специална апликационна форма ще Ви позволи да предложите Вашата любима марка българско вино. В друга апликационна форма ще можете да посочите Вашата предпочитана марка българска ракия.

Връчването на Голямата награда “Златната изба” за 2020 г. ще се състои при спазване на всички противоепидемилогични мерки.

20 от участавалите в гласуването ще получат специална награда - вино на изба победител. Те ще бъдат определени със жребий.

Гласувайте в exporter.bg. за една любима българска и една любима чуждестранна изба. Предложи твоята любима марка българско вино. Посочи твоята предпочитана марка българска ракия. Не пропускайте своя шанс да спечелите!

Линк към платформата за гласуване:

http://exporter.bg/ZlatnataIzba/

Вижте репортажа и видеорепортажа от последното връчване на наградите "ЗЛАТНАТА ИЗБА", както и томболата, която се разигра по време на церемонията:

http://exporter.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=1989:2019-05-14-23-12-09&catid=8:2011-06-07-14-21-02&Itemid=14

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер