финанси > БАЕЗ


„Роуд Шоу“ 2022 - инициатива на Българската агенция за експортно застраховане (БАЕЗ) в подкрепа на търговския и експортен потенциал на българските компании

Тя ще се осъществи съвместно с Българската банка за развитие и Изпълнителната агeнция за насърчаване на малките и средните предприятия

Стартира на 8 ноември.


Българската агенция за експортно застраховане (БАЕЗ) ЕАД, съвместно с Българската банка за развитие (ББР) ЕАД и Изпълнителната агeнция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) стартира „Роуд Шоу“ (ROAD SHOW 2022) - инициатива, посветена на възможностите за достъп на българските компании до адекватни и комплексни решения за осъществяване на търговската им дейност и развитие на експортния им потенциал.

Целта на инициативата е предоставяне на възможност за запознаване с инструментите и механизмите на Българската агенция за ескпортно застраховане, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Българската банка за развитие за оказване на целенасочена държавна подкрепа на българските компании. Осигуряване на достъп за българския бизнес до комплексни и специализирани решения: за подпомагане и развитие на търговския и експортен потенциал, за реализиция на инвестиции в чужбина, за осигуряване на защита по търговски и финансови сделки, свързани с експортна дейност, за гарантиране и финансиране на проекти, съобщават още от БАЕЗ за сайта exporter.bg.

Осигуряване на достъп за българския бизнес до комплексни и специализирани решения: за подпомагане и развитие на търговския и експортен потенциал, за реализиция на инвестиции в чужбина, за осигуряване на защита по търговски и финансови сделки, свързани с експортна дейност, за гарантиране и финансиране на проекти, са още част от целите на "Роуд Шоу" 2022, стартирано от БАЕЗ

Популяризирането на инициативата ще стане с помощта на браншовите и работодателските организации в България, представителите на местната и общинска власт на територията на събитието, както и в директен контакт с бизнеса по линия на маркетингова и рекламна дейност.

Съдействие в тази насока ще окажат Българската банка за развитие и Изпълнителената аганция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Още за инициативата:

През м. ноември имаме удоволствието да Ви поканим на ???? ROAD SHOW 2022 – инициатива, посветена на възможностите за достъп на българските компании до адекватни и комплексни решения за осъществяване на търговската им дейност и развитие на експортния им потенциал.

Организатори: БАЕЗ ЕАД, ББР ЕАД и ИАНМСП

Заповядайте на корпоративните събития в:

гр. Пловдив – от 10:00 до 13:00 ч. на 08.11.2022 г.

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center, зала Евмолпия

Заявете своята безплатна регистрация в събитието тук:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSepgSXZNUyzinJCQ…/viewform…

гр. Стара Загора - от 10:00 до 13:00 ч. на 09.11.2022 г.

Best Boutique Hotel, Голяма конферентна зала

Заявете своята безплатна регистрация в събитието тук:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc2V8rpFfq9mohYp…/viewform…

гр. Бургас - от 10:00 до 13:00 ч. на 10.11.2022 г.

Хотел България, зала 1

Заявете своята безплатна регистрация в събитието тук:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfsgVGwIJyJxn5Nu…/viewform…

гр. Варна - от 10:00 до 13:00 ч. на 15.11.2022 г.

Хотел Golden Tulip, зала Golden Tulip

Заявете своята безплатна регистрация в събитието тук:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfzI5XMeBithJg…/viewform…

гр. Русе - от 10:00 до 13:00 ч. на 16.11.2022 г.

Хотел Рига, зала 2

Заявете своята безплатна регистрация в събитието тук:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeeQEjl…/viewform…

гр.София - от 10:00 до 13:00 ч. на 24.11.2022 г.

*Моля, имайте предвид, че местата на посетителите във всяко от изброените събития са ограничени - до 100 души за корпоративното събитие в гр.София, до 50 души за всяко отделно корпоративно събитие в регионалните градове.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер