експорт > международни изложения


Над 600 вина от 5 континента – от всички ценови категории, типове и стилове, ще бъдат представени в България

След тригодишно прекъсване голямото изложение Discover.Vino 2023 - дегустация на вносни вина се завръща на 13 и 14 май в зала 3 на НДК

Ще бъдат представени както вина от легендарни зони и знакови производители, така и продукти на по-малко познати и много интересни винарски региони.

Обиколете целия винен свят за два дни в София. Това е възможно само на Discover.Vino. След тригодишно прекъсване голямото изложение -   дегустация на вносни вина се завръща на 13 и 14 май в зала 3 на НДК, за да запознае всички винолюбители, ценители и винени професионалисти с огромно разнообразие на вина от целия свят, представени в България.

Discover.Vino ще предложи околосветско винено пътешествие с възможност за дегустации на над 600 вина от 5 континента – от всички ценови категории, всички типове и стилове. Представят се както вина от легендарни зони и знакови производители, така и продукти на по-малко познати и много интересни винарски региони.

Кои са акцентите на Discover.Vino 2023:

• Специален щанд Discover California wines с повече от 70 вина от слънчевия щат - най-престижното място за производство на вино в Западното полукълбо;
• Wild Yeast Club – бар с натурални вина. Тук ще е и единственото място, където наред с чуждите, ще може да пробвате от така модерните напоследък български натурални вина;
• Програма от майсторски класове за напредналите любители и професионалисти, водени от представители на винарски изби в знакови райони – Шабли, Шампан, Барбареско.
• Огромно разнообразие на вина от Италия и Франция – най-силно представените страни на Discover.Vino;
• Пенливи вина – от Шампан до Просеко;
• Нови вълнуващи вина от Иберийския полуостров;
• Специфични качествени вина от съседите ни Турция и Гърция.

На изложението-дегустация може да бъдат опитвани без ограничения нови брандове и реколти вина, има възможност за общуване и пряк контакт с гостите от чужбина – представители на многобройните изби участници, както и с вносителите.

Discover.Vino 2023 е мястото, където любознателни ценители и любители на виното могат, чрез дегустации и разговори, да надградят и задълбочат знанията си за световното вино, докато му се наслаждават в компанията на съмишленици, информират организаторите.

Както повелява традицията, ще има и подходяща вкусна храна, както и гурме зона с подбрани деликатеси и специални продукти.

Изследвайте планетата на виното с Discover.VINO 2023!

Кога: 13 и 14 май 2023, събота и неделя, 11:00 – 20:00 часа

https://www.vintageclub.bg/category/sabitia-37?fbclid=IwAR1cbRA-wmVHQGxKqDdPLsQxERoQNurp1_iaaMza3ANiQ3p1g_TbZhUrhak

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер