eкспорт > международни изложения


Discover.Vino 2024 с акцент върху вината от САЩ и Италия

Те ще бъдат представени от USDA (Департаментът по земеделие на САЩ) и ICE (Италианската търговска агенция)

Предстои едно околосветско винено пътешествие с дегустации на стотици вина от 6 континента (всички без Антарктида) – от всички ценови категории, типове и стилове, обещават организаторите на събитието.

Discover.Vino 2024 ще предложи едно околосветско винено пътешествие с дегустации на стотици вина от 6 континента (всички без Антарктида) – от всички ценови категории, типове и стилове, обещават организаторите на събитието. Ще бъдат представени както продукти от легендарни зони и знакови производители, така и вина на по-малко познати и много интересни региони.

Акцентите в предстоящото издание са върху вината от САЩ, представени от USDA (Департаментът по земеделие на САЩ) и Италия, представена от ICE (Италианската търговска агенция) и от десетки компании, които внасят вината на най-големия производител в света.   

Освен щандове с вина разпределени по зони: Италия, Франция, Иберия, Нов свят, Немскоговорящи страни, Балкани и Източна Европа, в предстоящото издание ще има няколко тематични бара – Sauvignon Bar, Rose Bar, Balkan Wine Bar и Off-Wine Бар. Последният ще представи бързо нарастващия сегмент на без- и нискоалкохолните вина, заедно с коктейлите на винена основа и т.нар. ready-to-drink напитки.

Всички любители на виното, както и ресторантьори, сомелиери, бармани, баери, търговци и други винени професионалисти ще могат да опитат и опознаят без ограничения нови брандове и реколти, които ги интересуват. Изложението е добра възможност за общуване и пряк контакт между вносителите или самите производители, част от които пристигат у нас специално за събитието, и  посетителите – както крайни клиенти, така и работещи с вино професионалисти.

Discover.Vino 2024 е мястото, където чрез дегустации, разговори и участие в майсторските класове могат да бъдат надградени и задълбочени знания на световно ниво, които могат да бъдат споделени в компанията на съмишленици, казват организаторите.

Събитието ще разполага със зона с подбрани деликатеси, кафе и десерти, а също и с интересна съпътстваща програма.

Изложението на стотици вина от цял свят ще се състои на 17 и 18 май в Sofia Event Center в Парадайс мол, петък: 16:00 – 21:00 и събота: 12:00 – 21:00 часа

За билети и повече информация: discover.divino.bg

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер