Банер

за ценители > винен бизнес


Парад на белите вина

Katarzyna Estate с впечатляващи бели вина и розета от нова реколта

Избата представи по традиция цялата “Бяла палитра” на изискано парти в лятната градина на Гранд хотел София

Това беше един парад на белите вина. Защото като на парад, пред изключително изискана публика, бе представено най-доброто, което не само една уникална изба, но и България има като бели вина.

Избата е Katarzyna Estate, а „Бялата палитра” включваше бели вина и розета от сортовете совиньон блан, шардоне, семийон, мускат, вионие, траминер, сира, малбек и каберне фран.

Тази година Katarzyna Estate изненада своите почитатели с един нов бранд в портфолиото на белите вина – „Le Voyage”, което на български означава „ Пътуването”.

Парти атмосферата носеше знака на елегантността и добрия вкус. Гостите на Katarzyna Estate дегустираха новата реколта бели вина на избата и голямото разнообразие от гурме изкушения на Гранд хотел София.

Цветелина Николова, управител на Белведере България и Katarzyna Estate /на снимката с Бойко Кръстанов от популярния сериал „Стъклен дом“/, елегантно и с финес посрещаше гостите. А те блестяха не по-малко от прекрасната атмосфера на вечерта.

Вики Терзийска от Мастило, Галина Недялкова - мисис България 2008, Росен Христов -   собственик на верига ресторанти Марая, икономистът Владимир Каролев, съпругът на Стефка Янорова от „Стъклен дом“ д-р Петър Трендафилов, петролният бос Георги Самуилов.

Артистичен щрих към доброто настроение на „бялото винено парти” добави и майсторското изълнение на струнен квартет „Стрингс”.

Разбира се вечерта нямаше да е толкова прекрасна и неповторима без дамата, която има огромна заслуга за вината на Katarzyna Estate -  Сесил Пайе, главен технолог на избата. Тя бе специален гост и презентатор на партито.

Със своето професионално образование и безценен стаж в „Cheval Blanc”, Сесил Пайе и целия екип на избата, допринасят за високото качество на вината на Katarzyna Estate.

За пореден път почитателите на избата доказаха, че имат усет към качественото вино. По време на изисканата гала вечер беше подготвена сравнителна дегустация на бели вина от сорта совиньон блан и розе.

Най-бързият дегустатор получи специална награда – магнум бутилка Les Fleurs, а тези, които се престрашиха да тестват розето, получиха по бутилка Le Rose. Еликсир, който носи настроение за топло лято и свежест.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер