Банер

за ценители > винен бизнес


Катаржина Естейт ще награди Сомелиер №1

По време на официалната церемония избата ще представи двете си нови червени вина Еncore Malbec и Le Voyage – Cabernet Franc & Syrah

Победителят ще представи България на Европейското състезание през 2013 г. и ще има възможност да се кандидатира за участие на Световния конкурс за "Най-добър сомелиер на света" през 20

Катаржина Естейт – една от най-титулованите български изби - ще връчи специални награди за финалистите и победителя от националния конкурс „Най-добър сомелиер на България за 2012 г.”

Това ще се случи на 3 октомври, на официална церемония, след като приключи финалния етап на съзтезанието. Финалите ще се проведат в хотел Кемпински- Зографски, гр. София от 13 до 17 часа.

За последния етап на конкурса се класираха: Живка Тренчева - ресторант „Пасторан” и Георги Михов – ресторант „Резиденс”, София;  Вихрен Велков - ресторант “Четири сезона”, Пловдив;  Владислав Димитров - ресторант „Голдън Тюлип”, Варна

Победителят ще представи България на Европейското състезание през 2013 г. и ще има възможност да се кандидатира за участие на Световния конкурс за "Най-добър сомелиер на света" през 2016 година.

Партньорството на Българската асоциация на сомелиерите и изба Катаржина Естейт се изразява в съвместната подготовка на конкурса и обучението на сомелиерите, с цел повишаване на техните познания, умения и насърчаване на изявите им в професионалното им поприще.

Общата идея на организаторите е да се повиши културата на винопотреблението и респективно консумацията на вина в страната, както и да се ползват уменията на най-добрите сомелиери за промотиране на българските вина в други държави по време на международни конкурси, симпозиуми, изложения и др.

По време на официалната церемония изба Катаржина Естейт ще представи двете си нови червени вина Еncore Malbec и Le Voyage – Cabernet Franc & Syrah.

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер