Банер

за ценители > lifestyle


Шардоне Барик 2012

Шардоне Барик 2012 на Винарска изба Стоби спечели сребърен медал в конкурсната надпревара на The Balkans International Wine Competition 2014

Exporter.bg представя вината на македонската изба Стоби, които са изключително добри и са на изключително добра цена. Те се доставят в България от Юротим ООД, партньор на Стоби у нас.

Шардоне Барик 2012: Премиум сухо бяло вино, с жълто-зеленикав нюанс и интензивен аромат, с ухание на тропически плодове, цвят на акация, леко подчертани ядки, печен хляб.

Плътно, меко и топло вино.

Подходящо за консумация 10-12оС с предястия от пушена риба, морски дарове, сирена, през лятото с плодови предястия, аспержи, артишок, ананас и леки бели меса.

Реколта от собствени насаждения.

Шардоне Барик 2012 спечели сребърен медал на Балкански винен конкурс и фестивал 2014.

В конкурсната програма на The Balkans International Wine Competition 2014 участваха над 400 вина от Балканския полуостров, Централна и Източна Европа и Черноморският регион, а в изложението се включиха 50 изби от България и Балканите.

И тази година по време на изложението изба Стоби беше представена от вносителя Юротим ООД, ексклузивен представител за България на Винарска изба Стоби/Stobi Winery.


 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер