бизнес > бизнес и здраве


Международната здравна застраховка, която ви пази в България и в чужбина

Тя е на водещия английски застраховател ALC, с базово покритие у нас и по света от 1.5 млн. EUR за болнично и 12 000 EUR за извънболнично лечение

В България тази застраховка се предлага единствено от „ЗБК Балкан“.

Когато човек пътува в чужбина, никога не го прави с нагласата, че ще го сполети нещо лошо. Най-неочаквано могат да възникнат здравословни проблеми. И тогава, единственото нещо, което със сигурност ще ви защити, е вашата застраховка.

Застраховка, но не коя да е. А тази, която има покритие в цял свят. Има такава застраховка, която ви покрива медицинските разходи не само в България, но и в чужбина. Нейното базово покритие е 1 500 000 евро за болнично лечение и 12 000 евро за извънболнично.

Това е международната здравна застраховка на водещия английски здравен застраховател ALC.

В България тя се предлага единствено от „ЗБК Балкан“АД - един от най-старите и утвърдени застрахователни брокери, който оперира на застрахователния ни пазар от 1998 г.

„ЗБК Балкан“ АД е единственият упълномощен представител на британската застрахователна компания ALC у нас. На практика, точно на този брокер дължим наличието на истинска здравна застраховка с адекватно международно покритие, както в България, така и по света.

Кой е ALC?


ALC е застрахователна компания, наложила се на британския застрахователен пазар, специализирана в здравното застраховане. Предоставя покритие в над 140 страни по света.

Има рейтинг 95.3 от 100 възможен. Той включва финансова стабилност, бързина за издаване на оферти и обслужване на клиентите. ALC е оторизирана от органите за финансов контрол в Англия (CFA) под номер 311496.

Компанията е член AIMIP – Асоциация на международните здравни застрахователи.

На АLC доверяват здравето си редица известни звезди от шоу-бизнеса в Лондонското сити.

Друго голямо предимство на ALS е, че зад гърба й стои презастраховател гигант като AXA.

Кой е AXA?


AXA е международен финансово-застрахователен гигант-конгломерат. Практически това е най-голямата застрахователна структура в света.

С презастраховането на покритията си в АXA, застрахователят АLC практически получава възможност за невъзможно високи в други компании условия и сигурност.

Ето някои цифри за AXA:
- над 95 000 000 клиенти по света
- компанията има над 214 000 служители
- общият премиен приход на групата в възлиза на 91 000 000 000 евро

Защо е важно застрахователният продукт да е презастрахован в стабилна компания?


Важно е, защото цените на медицинското обслужване в развитите страни са често в пъти по-високи от тези у нас.

И защото ограниченията и изключенията по този продукт за сравнително малко.

Друг много важен момент е, че дори клиентът да развие сериозно заболяване, застрахователят няма право да прекрати застраховката или да вдигне цената й съобразно разходите за лечението.

Почти липсва обичайното "орязване" откъм лимити и покрития.

Събитието


Наскоро, в хотел "Бутик Сплендид" във Варна, застрахователен брокер ЗБК Балкан проведе бизнес закуска и семинар на тема "Международно здравно застраховане".

На семинара бяха представени продуктите на водещия английския здравен застраховател ALC. Фокус на събитието бе международната здравна застраховка и помощ при пътуване на ALC.

В срещата взе участие Джо Кокър - главен мениджър Бизнес развитие на компанията. Трябва да се отбележи, че участието в този семинар на мениджър от такъв ранг, е истинско събитие за застрахователния пазар в страната ни.

По време на дискусиите бяха представени пакетни международни застраховки, като бяха анализирани и предлаганите покрития.

Бе направена съпоставка на застраховките, предоставяни от ALC, с тези от нашия пазар, като бяха констатирани редица предимства: например застраховката на ALC покрива ракови заболявания и трансплантации в рамките на 240 000 евро.

Ракът е изключение в застраховките на българските застрахователи. ALC предоставят такова покритие.

По време на срещата-семинар Вяра Кунчева (на снимката), здравен мениджър на ЗБК Балкан, коментира практически примери и отговори на зададените въпроси. Събитието приключи с коктейл.

Повече за покритията, които международната здравна застраховка на ALC включва при болнично и извънболнично лечение, можете да прочетете на сайта на застрахователен брокер ЗБК Балкан -  www.zbkbalkn.com

На снимката: Вяра Кунчева, здравен мениджър на ЗБК Балкан и Джо Кокър, главен мениджър Бизнес развитие на ALC

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Анкета

Ще стане ли България Силициевата долина на Балканите?
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер